Am ales Concierge Medical, serviciul Premium de la Gauss Clinics, București

GRATUIT PENTRU CLIENȚII GAUSS CLINICS

Programări cu prioritate

Programări cu prioritate atât la clinica noastră, cât și la întreaga rețea de medici colaboratori.

Îndrumare

Dosar medical organizat și interpretat de medicul dvs. dedicat, alături de îndrumare pe tot parcursul traseului medical.

Acces 24/7

Acces non-stop la consultanță medicală prin telefon, SMS, email și apeluri video, alături de echipa dvs. dedicată de concierge.

De ce să alegeți Serviciile Medicale Premium de la Gauss Clinics, București?

  • Suferiți de o boală cronică care necesită monitorizare
  • Vă îngrijorează îngrijorează anumite simptome
  • Ați primit recent un diagnostic și vi s-au recomandat multiple consultații și investigații.

Vă ajutăm să aflați care este cea mai bună abordare terapeutică și vă facilităm accesul la medicii și consultațiile de care aveți nevoie, fără să așteptați timp îndelungat între programări.

Sună și fă o programare chiar acum!

Avantajele utilizării Serviciilor Premium Gauss Clinics, București

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări legate de cazul tău și te vom îndruma pe tot parcursul tău medical, atât la noi în clinică, cât și la medicii colaboratori.

Nu aștepți pentru programări. Îți oferim acces rapid la medici cu expertiză, fără să aștepți mult între programări sau în fața cabinetelor.

Program convenabil pentru pacient. Te programăm în funcție de timpul tău disponibil și în funcție de alte consultații și investigații necesare.

Consultanță personalizată. Ne oferi detaliile cazului tău, iar noi te ajutăm să găsești medicii de care ai nevoie și te îndrumăm pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Analiza dosarului medical. Specialistul nostru dedicat te va ajuta să înțelegi rezultatele investigațiilor pe care le-ai realizat până în acel moment și să îți explice pașii următori.