CONSULTAȚIE CHIRURGIE GENERALĂ, București

30% reducere la consult cu ecografie inclusă

CONSULTAȚIE CHIRURGIE GENERALĂ, București

Locuri libere Joi!

CONSULTAȚIE CHIRURGIE GENERALĂ, București

Nu aștepți. Te programezi AZI!

0754561945
Doctor Ana Stănilă

Dr. Ana Stănilă
Medic specialist chirurgie generală

Competențe ecografie generală. Pregătire specializată în chirurgie hepato-bilio-pancreatică și oncologică.

Gauss Clinics Logo

Rezultat pe înțelesul pacientului

Medicul chirurg va discuta cu tine simptomele, și îți va răspunde întrebărilor. La final primești diagnostic prezumtiv, recomandările necesare și/sau un tratament.

Gauss Clinics Logo

Personal atent la nevoile tale

Îți oferim suport și îndrumare, începând din momentul programării și până la finalul investigației/consultului.

Gauss Clinics Logo

Ai de realizat mai multe investigații?

Cere suport de la specialistul nostru Concierge medical.

Avantajele oferite de consultul chirurgie generală

 • Previne evoluția unei afecțiuni: Diagnosticată în stadiile incipiente, o afecțiune poate fi prevenită prin consultul chirurgical și poate fi tratată doar medicamentos sau  prin intervenție minim invazivă (laparoscopie, chirurgie robotică)
 • Rol în stabilirea tipului de tratament. Prin consult chirurgical se poate stabili care este cea mai bună abordare terapeutică pentru un pacient, într-o afecțiune. De multe ori o afecțiune banală (litiaza renală, litiaza biliară, apendicită etc.) poate fi tratată doar prin intermediul intervențiilor minime, iar pacientul beneficiază astfel de recuperare rapidă și de o reducerea a complicațiilor sau absența lor.
 • Rol în diagnosticul diferențial. Consultul de specialitate se realizează în prima etapă pentru investigarea semnelor și simptomelor acute și cronice și stabilirea diagnosticului prezumtiv. Ulterior, chirurgul poate recomanda mai multe investigații și/sau analize, pentru a stabili un diagnostic final sau pentru a exclude unul.

Sună și fă o programare chiar acum!

Când se recomandă consultul chirurgie generală?

 1. La Gauss Clinics, consultul chirurgical se recomandă pentru investigarea semnelor și simptomelor specifice afecțiunilor digestive și renale. Cel mai frecvent simptom pentru care pacienții se prezintă la consult este reprezentat de durerea abdominală , apărută subit, sau intermitent, de-a lungul unei perioade de timp.

Această poate fi însoțită sau nu și de alte simptome precum: greață, vărsături, modificări ale metabolismului (constipație sau diaree), lipsa apetitului, scăderea în greutate, disurie (durere la urinat), urină tulbure etc.

Pentru a realiza diagnosticul diferențial (confirmarea unei afecțiuni și excluderea alteia), se recomandă ecografia abdominală generală, realizată în cadrul consultului chirurgical.

 1. Se recomandă pentru diagnosticul inițial al unei afecțiuni și stabilirea tipului de tratament (chirurgical sau medicamentos), precum și recomandarea altor investigații sau analize pentru completarea diagnosticului.
 2. Consultația chirurgicală se realizează atât înaintea unei intervenții, având rol pregătitor, cât și după o intervenție, pentru monitorizare. 
 3. Se poate solicita pentru second-opinion (a doua părere). 

Cum te pregătești pentru consultul chirurgie generală?

 • Realizează o lista cu istoricul afecțiunilor tale:  afecțiuni curente sau din trecut (inclusiv alergii), care au necesitat tratament și/sau spitalizări, operații sau investigații majore.
 • Realizează o listă cu afecțiuni ale rudelor (gradul I): dislipidemii, diabet, boli cardiovasculare, boală de rinichi, boli hepatice sau ale cailor biliare etc.
 • Fă un dosar cu cele mai recente analize și investigații (din ultimul an) și o listă cu medicația pe care o iei în prezent (inclusiv suplimente alimentare) și/sau dispozitive medicale folosite (doar dacă este cazul)
 • Notează-ți semenele și simptomele pe care le-ai resimțit, și caracteristicile lor (momentul apariției, durata, condițiile de apariție, intensitate etc.)
 • Fă o listă cu întrebări pe care doreșți să le adresezi medicului.

Alătură-te clienților mulțumiți!

Important pentru pacienți!

❗Va rugăm să respectați procedura de pregătire pentru ecografie abdominală (dacă această s-a solicitat în cadrul consultului)

❗Aduceți cu dvs. dosarul medical cu cele mai recente investigații și/sau analize, precum și lista cu medicamente/plan de tratament actual (dacă aveți)

❗Dacă nu vă puteți prezența la ora programării, să ne anunțati cât de curând posibil.

Citește mai multe despre consultul chirurgie generală

Diagnosticul afecțiunilor vasculare cu ecografia Doppler

Edemul insotit de durere la nivelul picioarelor poate semnala prezenta bolii venoase cronice.

Ecografia hepatică

Ficatul este un organ localizat în etajul abdominal drept superior, fiind situat inferior de diafragm [...]

Ecografia renală și rolul ei în explorarea durerii de rinichi

Rinichii sunt organe pereche localizate de o parte si de alta a coloanei vertebrale, la [...]