Gauss Clinics Gradient Vector

Despre Gauss Clinics

Suntem o clinică privată de imagistică din România fondată în 2017 și specializată în servicii de scintigrafie și ecografie.

Prin tot ceea ce facem, ne dorim să ne tratăm pacienții așa cum ne-am dori la rândul nostru să fim tratați în sistemul medical: cu grijă și într-un timp de așteptare cât mai redus, ceea ce ar trebui să fie normalitate, și nu excepție, în domeniul sănătății.

Ne-am propus să facem din medicină nucleară un serviciu accesibil pentru depistarea bolilor grave și a cazurilor complicate, alături de celelalte tipuri de investigații din domeniul imagisticii

Contact
Gauss Clinics Gradient Vector

Partenerul de încredere pentru sănătatea dumneavoastră

Înființată în anul 2015, Gauss Clinics este o clinică medicală modernă, ce pune la dispoziția pacienților săi o gamă completă de servicii medicale de calitate. Scopul nostru este să oferim îngrijire medicală integrată, axată pe nevoile fiecărui pacient în parte.

Dispunem de medici specialiști cu pregătire solidă în diverse domenii – cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie etc. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru consulturi amănunțite și întocmirea celor mai potrivite planuri de investigații, tratament și monitorizare.

Totodată, clinica este dotată cu aparatură modernă ce ne permite să efectuăm rapid o gamă complexă de analize de laborator și investigații imagistice precum ecografii, scintigrafii sau radiografii.

Ne mândrim cu standarde înalte de curățenie, igienă și sterilizare și respectăm cu strictețe toate normele în vigoare. Siguranța și confortul dumneavoastră primează pentru noi.

Prin serviciile noastre complete, dorim să devenim partenerul de încredere pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră. Vă așteptăm să ne treceți pragul!

În ce credem? Cum ne comportăm?

Eficiență

Am pus la punct un sistem de lucru cu proceduri interne, în așa fel încât să minimizăm riscul de erori sau orice fel de pierderi importante. Timpul devine un factor esențial, atunci când miza este sănătatea fiecărui pacient cu care intrăm în contact.

Învățare și evoluție continue

Credem că mentalitatea este esențială pentru dezvoltarea individuală și organizațională. La Gauss Clinics, lucrăm după un mindset orientat către creștere. Venim în fiecare zi cu idei noi și feedback de îmbunătățire a proceselor, apoi testăm, învățăm și punem în practică lucrurile care aduc cele mai bune rezultate pentru toți cei implicați în fluxul operațional.

Echipă

Suntem conștienți că, la finalul zilei, diferența o face calitatea oamenilor pe care îi avem alături. Ne înconjurăm de oameni profesioniști, orientați spre rezolvarea problemelor, colaborare și înțelegerea pacientului.

Calitate

Ne asigurăm că serviciile pe care le livrăm sunt mereu cele mai bune, se mențin indiferent de punctul de contact cu pacientul și își ating întotdeauna misiunea: facilitarea procesului de diagnosticare corectă și în timp util a pacienților noștri. i înțelegerea pacientului.

Prioritizarea pacientului

Ne plac lucrurile făcute cu substanță, nu formele fără fond. De aceea, ne asigurăm că serviciile pe care le livrăm sunt mereu cele mai bune, se mențin indiferent de punctul de contact cu pacientul și își ating întotdeauna misiunea: facilitarea procesului de diagnosticare corectă și în timp util a pacienților noștri.