Ecografie Doppler Membre, București

Programează-te AZI și primești 30% reducere.

Ecografie Doppler Membre, București

Locuri limitate în luna Ianuarie.

0754561945

Ecografie Doppler Membre, București

Sistem Doppler inteligent cu ecograf GE Vivid T8, 2023

0754561945
Gauss Clinics Logo

Diagnostic precis

Beneficiezi de o investigație modernă cu ajutorul ecografului dotat cu soft inteligent Doppler AI, care contribuie la un rezultat mai sigur prin distingerea automată a valorilor parametrilor vaselor de sânge și eliminarea erorilor.

Gauss Clinics Logo

Ai nevoie de mai multe investigații?

Contactează-ne sau verifică Pachetele medicale.

Gauss Clinics Logo

Rezultat pe loc

Primești rezultat explicat pe înțelesul tău direct de la medicul specialist cardiolog, care include analiza comparativă a ambelor membre (ecografie Doppler bilaterală), imaginile ecografice, precum și recomandări suplimentare (dacă este cazul).

Avantajele oferite de ecografia Doppler membre

 • Cea mai eficientă examinare pentru evaluarea fluxului venos și arterial: Superioară CT-ului și RMN-ului (evaluaează în timp real direcția, viteza și caracteristicile fluxului sangvin).
 • Nu necesită substanță de contrast: Neinvazivă și nedureroasă, este eficientă în detecția cheagurilor de sânge din venele localizate la nivelul coapsei, iar în majoritatea cazurilor rezultatul pozitiv este suficient pentru a nu mai necesita alte investigații imagistice înainte de începerea tratamentului.
 • Evaluarea eficienței tratamentului: Poate fi folosită cu regularitate în monitorizarea progresului în afecțiunile tratate medicamentos sau chirurgical, prin observarea îmbunătățirii fluxului sangvin, dizolvarea cheagurilor de sânge (trombilor) și stabilirea necesității pentru intervenții suplimentare.
 • Managementul afecțiunilor cronice: Recomandată pacienților cu boli cronice cu afectare vasculară, precum diabetul sau hipertensiunea. Prin efectuarea cu regularitate a ecografiilor se pot observa modificările ce pot avea loc la nivelul fluxului sangvin și a structurilor vasculare, intervenind timpuriu cu tratamente personalizate pentru a evita eventuale complicații și o evoluție nefavorabilă a bolilor.

Sună și fă o programare chiar acum!

Când se recomandă ecografia Doppler membre?

1.Utilizată cel mai frecvent pentru diagnosticul trombozei venoase profunde, a bolii arteriale periferice și a insuficienței venoase.

 1. Ca investigație complementară în cazul afecțiunilor preexistente: diabet zaharat, boală renală , hipertensiune, boli cardiovasculare, disfuncție erectilă la bărbați, anevrism, afecțiuni inflamatorii etc.
 2. Factori de risc: imobilizare prelungită , ortostatism prelungit, intervenții chirurgicale sau leziuni traumatice, sarcină, obezitate, istoric de tromboză venoasă, istoric de ateroscleroză etc.
 3. Semne și simptome specifice precum: schimbări în culoarea pielii, temperatura rece a extremităților, amorțeli sau furnicături frecvențe, lipsa pilozității (părului), crampe la nivelul membrelor inferioare în timpul mersului sau la urcatul scărilor (claudicație intermitentă), edeme ale picioarelor, picioare “grele”, senzație de arsură sau mâncărime, varice etc.
 4. Pentru evaluarea și diagnosticul afecțiunilor vasculare înainte de orice intervenție ortopedică, deoarece statusul fluxului sanguin de la nivelul membrelor reprezintă un indice de prognostic pentru recuperarea în urma intervenției.
 5. Înaintea intervenției de bypass coronarian pentru cartografierea vaselor de sânge, în vederea stabilirii grefei de bypass.
 6. Evaluarea și monitorizarea evoluției limfedemului după intervenția de ganglion santinelă.

Alătură-te clienților mulțumiți!

Pregătirea pacientului pentru ecografia Doppler membre

 • Recomandăm purtarea unor haine confortabile, ușor de înlăturat.
 • Nu există restricții legate de alimentație.
 • Vă rugăm sistați fumatul în ziua investigației (cu 3-4  ore înainte) întrucât substanțele nicotinice pot determina vasoconstricție care poate altera rezultatele ecografiei.
 • Aduceți cu dvs. rezultatele altor analize sau investigații, dacă le aveți.

Important pentru pacienți!

❗Vă rugăm să ne informați ce tip de ecografie vi s-a recomandat înainte de programare (ecografia Doppler arterial sau ecografie Doppler venos)

❗Urmăriți indicațiile oferite înaintea procedurii despre restricții cu privire la medicamente sau alte substanțe (dacă există) și îmbrăcăminte.

❗Dacă nu vă puteți prezenta la ora programării, să ne anunțați cât de curând posibil.

Citește mai multe despre ecografia Doppler membre

Diagnosticul imagistic al bolii ischemice

Scintigrafia miocardică, ecografia de stres, RMN-ul miocardic, Angio-CT-ul, angiografia coronariană sunt toate investigații moderne și [...]

Diagnosticul afecțiunilor vasculare cu ecografia Doppler

Edemul insotit de durere la nivelul picioarelor poate semnala prezenta bolii venoase cronice.

Ce este diverticulul Meckel?

Incidența și caracteristici clinice   Diverticulul Meckel reprezintă cea mai frecventă malformație congenitală a tractului [...]