Politica de livrare

Clinica GAUSSCLINICS furnizeaza servicii conform termenilor, condiţiilor, principiilor si regulilor de mai jos:

Serviciile medicale pot fi accesate de către Pacienţi, de regulă, de luni până duminica, exclusiv în baza programărilor efectuate anterior telefonic, intre orele 8:00-20:00,

Clinica GAUSSCLINICS poate modifica programul de consultaţii, fără a fi necesar acordul pacienţilor.

Consultatiile pot fi realizate doar cu prezenţa fizică a pacientului în cadrul clinicii GAUSSCLINICS. Programările pentru acest tip de consultație se efectuează telefonic, iar plata consultatiilor se poate face ONLINE  prin link-ul generat de catre GAUSSCLINICS  pe care il primiti pe EMAIL / SMS in max 2 ore, conform regulilor si condițiilor impuse de aceasta.

În cadrul conversației cu medicul puteți incărca fișiere de tip .pdf, .jpeg, .doc. Pentru acuratețea diagnosticului, aveți responsabilitatea de a vă exprima cât mai clar și de a furniza informațiile și documentele medicale complete pe care medicul le solicita.

Pacientul i se va comunica pe email data și ora la care va fi programat și este rugat să confirme primirea emailului și acceptarea intervalului orar ales.

Cum să ne contactați: 0754 561 945

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastra cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele date – email: office@gaussclinics.com si numarul de telefon 0754 561 945.