Politica de livrare a produselor și serviciilor

Clinica GAUSS CLINICS furnizeaza servicii conform termenilor, condiţiilor, principiilor si regulilor de mai jos:

Serviciile medicale pot fi accesate de către pacienţi, de regulă, de luni până duminica, exclusiv în baza programărilor efectuate anterior telefonic, intre orele 8:00-20:00.

 

Clinica GAUSS CLINICS poate modifica programul de consultaţii, fără a fi necesar acordul pacienţilor.

 

Consultatiile pot fi realizate doar cu prezenţa fizică a pacientului în cadrul clinicii GAUSS CLINICS. Programările pentru acest tip de consultație se efectuează telefonic, iar plata consultatiilor se poate face ONLINE  prin link-ul generat de catre GAUSSCLINICS  pe care il primiti pe EMAIL / SMS in max 2 ore, conform regulilor si condițiilor impuse de aceasta.

 

În cadrul conversației cu medicul puteți incărca fișiere de tip .pdf, .jpeg, .doc. Pentru acuratețea diagnosticului, aveți responsabilitatea de a vă exprima cât mai clar și de a furniza informațiile și documentele medicale complete pe care medicul le solicita.

 

Pacientul i se va comunica pe email data și ora la care va fi programat și este rugat să confirme primirea emailului și acceptarea intervalului orar ales.

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastra cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele date – email: office@gaussclinics.com si numarul de telefon 0754.561.945.